Ejendommens 48 boliger varierer i størrelse fra lejligheder på 56 m2 med 2 værelser til lejligheder på 74,7 m2 med 2 værelser og to kamre alle med køkken og og bad. Flere lejligheder er i tidens løb blevet helt eller delvist moderniseret, hvorfor der kan være foretaget ændringer af indretningen.

I 2009 gennemførte vi et større byggeprojekt, som bla. andet omfattede nye alu-træ vinduer med energiglas og ekstra støjdæmpning af vinduer mod trafikeret vej. Du kan læse mere om byggeprojektet under punktet "Ejendommen"

Slotsherrensvej

I blokken er der 12 lejligheder. Gavllejlighederne er på 73,8 m2 og i oprindelig indretning på 3 værelser. Lejlighederne i midten af blokken er med 2 værelser og 2 kamre og på mellem 73,7 og 74,4 m2. Fælles for lejlighederne er at køkken og bad vender mod nord, mens opholdsstuen ligger sydvendt.

Nordbyvej

Her er der 18 lejligheder. Her er ligger køkken, bad og soveværelse østvendt og opholdsstuen mod vest til vejsiden, men der er dog ikke megen trafik på selve Nordbyvej. Gavllejlighederne her på 2 værelser og 59,2 m2 og blokkens øvrige lejligheder på 63,6 m2 og med 2 værelser og 1 kammer i den oprindelige indretning.

Søndervigvej

Denne blok indeholder også 18 lejligheder. Fælles her er at bad og køkken ligger mod øst. Gavllejlighederne er på 56 m2 og to vestvendte værelser. Lejlighederne mod den midterste opgang er på 63,7 m2 og to værelser og et kammer, med opholdsstuen mod vest. I den midterste opgang er lejlighederne på 74,7 m2 og har to værelser og to kamre i den oprindelig indretning, også her med opholdsstuen mod vest.